Blogi kirppistelystä ja muista fiksaatioistani. Tervetuloa!

maanantai 14. huhtikuuta 2014

Kuvahaaste arki 2/5


Toisena haastaan Jaanan, ole hyvä.

Arki, osa 2/5

Aina mielessä.

En voi sanoin kuvailla, kuinka rakastan kirpputoreilla ja rompetoreilla koluamista, perinteisiä huutokauppoja ja kesän pihakirppiksiä. Ne ovat mielessä aina, oli arki tai pyhä. Aina kun on aikaa, piipahdan kirpputorilla ja välillä vaikka pitäisi jo olla toisaalla. Viimeisimmät kirppislöydöt hengailevat pöydän kulmalla ikään kuin olisin ne siihen vain unohtanut. Kyllä ne aikanaan paikkansa löytää, kunhan olen ensin saanut iloita löydöstäni tovin. Arkena jaksaa paremmin, kun tietää tulevan viikonlopun tuovan tullessaan jälleen aarteiden metsästystä.

4 kommenttia:

 1. Samaistun täysin! :) Se on melkein kuin lomalla olis. Ja paras vapaapäivä onkin sellanen kun saa ajan kanssa kierrellä kirppareita ja tutustua itelle uusiin paikkoihin. Olis ihan mahtavaa tehdä kesällä sellanen roadtrippi, jossa ajelis pitkän matkan ja poikkeis monella kirpparilla siinä ohessa. :)
  Tiedä muuten vaikka nähtäis 25.5 yhdessä kirppistapahtumassa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toteutettiin viime kesänä kaverin kanssa parin päivän roadtrip. Ihan parasta. Yövyttiin vanhassa aitassa ja nautittiin Suomen suvesta. Tänä kesänä ehdottomasti uudelleen <3 Ja suosittelen siis lämpimästi muillekin!

   Poista
 2. Tämähän on hauska haaste! Kiitos!
  Haasteellisinta tässä haasteessa on se, että saanko aikaiseksi ihan joka päivä kuvattua jotain, mutta yritetään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ressiä Jaana. Minäkin kuvaan kun siltä tuntuu. Tavoitteena 5 arki-postausta, vaikka sitten tämän vuoden aikana ;)

   Poista