Blogi kirppistelystä ja muista fiksaatioistani. Tervetuloa!

lauantai 31. toukokuuta 2014

Toukokuu

Bloggailutahti hyytyi kevään edetessä. Kaikki energia menee huushollin pyörittämiseen. Kameraan tulee tartuttua liian harvoin. Tässä uusimpia hankintoja.

Keltainen korikassi Design Hillistä Halikosta. Sain joululahjaksi lahjakortin ja ehdin vihdoin piipahtamaan liikkeessä. Mukaan tarttui myös Globe Hopen keltainen kangaskassi, irtopohjavuoka, suklaata ja sisustuslehti.


Rompetorikausi korkattu kunnolla Auran rompetorilla. VeeKoo kokoelmani kasvoi pitkään kaivatulla pyöreällä 250g kahvipurkilla. Rompetorilla käytiin myös Liedossa vappuna, mutta räntäsade aiheutti myyjäkadon, emmekä mekään viihtyneet kylmässä säässä. 


Sininen kukkatäkki kotiutui fb-kirppikseltä. Ihanat värit.


Olen tutustunut erääsen vanhempaan herrasmieheen keittiökauppojen myötä ja törmännyt häneen useasti jälkeenpäin paikallisissa huutokaupoissa. Hän keräilee 1900-luvun alun antiikkia. Hän ilmestyi eräänä päivänä työpaikalleni kaupittelemaan aarteitaan. Ostin häneltä suutarinvalaisimen ja kuvan 1l Viiala narupurkin.


Toivottelen realistina jo tässä vaiheessa hyvää Juhannusta!

4 kommenttia:

 1. Arvaa vaan oltiiko menossa Auraan. mutta tuli estettä ja harmitti kyllä kovasti! Viime vuonna siellä käytiin..ja ostoksiakin tuli tehtyä..:)

  VastaaPoista
 2. Hieno Veekoo- kokoelma sulla! Mä tykkään kans kovasti rompetoreista.

  VastaaPoista
 3. Ihana punainen naulakko ja kauniit peltipurkit :) Niin ja täkki jajajaja. Hyvää juhannusta ;)

  VastaaPoista
 4. Oih ja voih, mitä ihanuuksia! ♥
  Voi miten sormia syyhyttää jo päästä laittamaan sitä omaa punaista tupaa... ;)

  VastaaPoista