Blogi kirppistelystä ja muista fiksaatioistani. Tervetuloa!

lauantai 12. huhtikuuta 2014

Kuvahaaste arki 1/5

Kiitos haasteesta ja kauniista sanoista rakas kaima.

Käykäähän tutustumassa upean naisen puolivihreään blogiin.

Haasteen idea on postata viitenä päivänä kuva omasta arkielämästä ja haastaa jokaisen kuvan kohdalla joku toinen bloggaaja.Ensimmäisenä heitän haasteen kovasti samanhenkiselle bloggaajalle.

Arki, osa 1/5

Hengähdystauko

Tuskin olen unihiekat karistanut, kun arkipäivän hengähdystauko on käsillä. Lapset ja mies lähteneet ovesta ja seuraava tunti on minun kallisarvoista omaa aikaa. Edustuskelpoinen asu, meikki ja föönaus ja ruokaa silmälle ja keholle. Yleensä jää aikaa vielä tiskikoneen täytölle, pyykkien viikkaukselle tai yleisesti vain paikkojen järjestelylle. Olen harvoin ajoissa töissä, pakko tunnustaa. En kykene poistumaan kotoa, jos sielä vallitsee kaaos. Ja sehän sielä vallitsee, päivittäin. Sanoiksi puettuna hengähdystaukoni on melko hengästyttävä, mutta suht siististä kodista poistuminen rauhoittaa mieltä. Mukavampi tulla taas illalla kotiin.

Mukavaa viikonloppua kaikille!


2 kommenttia:

  1. Kah, mullekko? Tälläset haasteet on kivoja! Mä oon vähä huono tarttumaan suurta mietintää vaativiin.. :D tuntuu aika usein itelläki menevän ne "omat hetket" tiskien yms parissa. Sitä ne ruuhkavuodet kai sitte on..

    VastaaPoista