Blogi kirppistelystä ja muista fiksaatioistani. Tervetuloa!

perjantai 7. lokakuuta 2011

Heikkoutena kauniit lasiastiatKuten varmasti monella muullakin, on minullakin kippo ja kuppi -kielto päällä. Tarkoittanee sitä, ettei niitä mielellään kirpputoreilta kotiin raahattaisi. Kuvan jalallinen kulho on yksi kieltorikkomuksistani. Ostettu hiljattain Liedon osto- ja myyntiliikkeestä. Hinta oli muistaakseni 18e. Ei ole mikään antiikkimalja, mutta niin nätti, että olisi ollut rikos kävellä muina miehinä ohi.


Liedon osto- ja myyntiliike (Kievarintie 2, Lieto) on yksi lempikirpputoreistani. Suosittelen vierailua lämpimästi! Tavaraa joka lähtöön. On wanhoja vaatteita, kankaita, lankoja, virkkuutöitä, isoäidinneliöitä. Astioita harvinaisemmista keräilyastioista arkitavaraan, huonekaluja, kodinkoneita, valaisimia, kirjoja, leluja. Siis ihan kaikkea. Ja pääosin siis tavara on vanhaa ja retroa.


Kuvan kannelliset lasiastiat on molemmat Serafiinista. Yrityksellä on nykyään myymälä Turussa Raision Ikean lähettyvillä. Isomman ostin järjestämiltäni ko. firman sisustuskutsuilta ja pienemmä kesällä heidän uudesta myymälästä. Sisältöinä pienemmässä teepusseja ja isommassa 1-vuotiaiden kaksosten herkkuja, vesirinkeleitä. Rinkelit tosin loppuivat taas tänään ja kippasin tilalle mandariinit pois 3-vuotiaan kuorijamestarin ulottuvilta. Tykkää kuoria ja viljellä paloja, mutta suuhun ne harvemmin päätyvät.


Kuvan valkoinen penkki on Prisman alelaarista muutaman vuoden takaa. 


Luin juuri Turun Tienoosta, jotta Liedon asemalle vanhaan asemarakennukseen avataan ensi keväänä vanhan tavaran myymälä. Tuskin malta odottaa...

2 kommenttia:

  1. Tiedän niiiiiiiiin hyvin tuon samaisen astia-/purkki-/kippo-/kuppimanian... ;)

    Täytyykin piipahtaa seuraavaksi Liedossa, kiitti putiikkivinkistä!

    VastaaPoista
  2. Halajan kirjahyllyä. Ja on jo lahjakorttikin valmiina. Kiitos erään ihanan ihmisen... :-)

    VastaaPoista