Blogi kirppistelystä ja muista fiksaatioistani. Tervetuloa!

torstai 14. marraskuuta 2013

Saalis

Hurjan draaman saattelemana lähdin viettämään vapaapäivää Turkuun. Suuntana ekotorit ja tavoitteena löytää tiskipöytä. Ei löytynyt, mutta löysinpä jotain muuta.


Staffordshire posliinipurkki puukannella


Piparitalon muotit


Vihreä maljakko ja punainen kynttilänjalka


Sydänkappa jouluksi


Siniselle taululle kaveri. Kaksin aina kaunihimpi.

5 kommenttia:

 1. Voi mikä posliinipurkki! Turussa on kyllä paljon kivoja kirppareita. Mun yksi kaveri asuu siellä ja ollaan muutamaan otteeseen pidetty oikein kirppisvkoloppuja jolloin paikkoja kahdelle päivälle on yleensä tuommosta viidentoista luokkaa. Siinä on kunnon suorittamisen meininki. Eväät mukaan ja "töihin". :)

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä. Turku on loistava kirppiskaupunki. Kesällä kierrettiin Mikkeli ja Jyväskylä, mutta kotiin oli kiva palata tietäen, että melko turha on lähteä merta edemmäs kalaan. Myös omalla kotipaikkanulla Salossa on kaupungin kokoon nähden hyvä kirppistarjonta. Salon Suurkippis on paikka, johon tullaan kauempaakin. Kolme suurta hallia täynä pöytiä ja harvoin on tyhjiä joukossa.

  Posliinipurkkia suunnittelin myyntiin, mutta kotona huomasin, että se on halki. Joten saa jäädä asumaan meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tykkään Suurkirppiksestä kanssa. Radiokirppis vai mikä se olikaan ei sitten taas ole niin mieleen, loosit on jotenkin hullumaiset että pelkästään suoraan kulkemalla ei aina huomaa kaikkea. Mutta siis Suurkirppikseltä on kyllä tullut tehtyä kivoja löytöjä -etenki retrokankaita. :) Kerran oli yhdessä rekissä 4e/kpl hintaan retromekkoja mutta hitsi vie kun oli 10 kokoo liian isoja enkä ole mikään ompelu-ihme.. :D

   Poista
 3. Mahtava saalis!
  Multa löytyy myös tuollainen samanlainen punainen kynttilänjalka, jonka olen joskus löytänyt kirppikseltä muutaman euron hintaan. Eilen löysin sille Tiimarista kivoja kavereita, samantyylisiä pienempiä kynttilänjalkoja kahden euron kappelehintaan.

  VastaaPoista
 4. Hieno saalis! Tuollaiset piparitalon muotit olisikin kätevät!! Kaunista joulukuuta Sinulle;)

  VastaaPoista