Blogi kirppistelystä ja muista fiksaatioistani. Tervetuloa!

tiistai 21. elokuuta 2012

Kesätauko blogissa päättyy tähän. Tauko tuli tahtomattaan. Kuvia on tullut räpsittyä blogia silmällä pitäen, mutta energiaa ei ole riittänyt tänne asti. Nyt pientä purkua kesän osalta.

Kotimme Hajalassa

Olin heinäkuun työharjottelussa Salon Sisustustalossa. Mukavaa oli taas. Maalla asustavalle oli kivaa päästä pitkästä aikaa katselemaan kesäistä kaupunkimaisemaa ja -elämää.


Kävimme juhannuksen jälkeen perinteisesti Tukholmassa. Kaikki sujui taas mukavasti. Laivalla lapsiperheet on huomioitu loistavasti. Omat seisovat pöydät lasten leikkihuoneen yhteydessä ja Muumit vierailivat tuon tuosta lasten luona.

Mansikkakakku kuuluu kesään!

Mieheni loman kunniaksi leivottiin lasten kanssa mansikkakakku. Kakusta tuli jätti-iso, mutta eipä siitä silti vieraille olisi riittänyt.


Kauan haaveilemani opetustaulu olohuoneesamme
 
Eteisen uudet asukkaat
 
Tänä kesänä on tullut kierreltyä kirppiksiä ja rompetoreja ennätyksellisen paljon. Muutaman kerran kävin itsekin myymässä. Forssan PickNick yllätti positiivisesti. Somerniemen kesätorit ei petä koskaan. Tänä kesänä ehdin sinne kahdesti. 


Emma tuolit
 
Näitä ei voinut jättää väliin, kun kohdalle osuivat. Siskon kanssa käytiin Forssasta hakemassa. Samalla reissulla käytiin myös Tammelassa Patina Putiikissa. Heiltäkään ei tyhjin käsin tarvitse lähteä.Harrastamaankin on ehditty. Alastaron moottoriradalla kisattiin ja oman luokan voitto tuli. Johtunee varmasti kannustusjoukoista :)


Elokuu on hyvässä vauhdissa ja se tarkoittaa sitä, että kouluun on palattu. Puolen vuoden loppukiri edessä. Uusi vuosi tuo kirjaimellisesti uudet kujeet. Niitä odotellessa.

2 kommenttia:

 1. Voi, kuulostaa tosi kivalta kesältä teän kesä :)
  Kivoja löytöjä oot teheny, ja onnittelut Alastaron voitostaki :)
  Mukavaa elokuuta ja opiskelua :)
  Täällä ootellaan lisäkuvia, sitte ku ehit niitä laitella :)
  Kiva ja ihana blogilöytö, jostaki mie tänne eksyin mutten kyllä muista mistä ja klikkasin itteni lukijaksikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu. Mukavaa syksyn odottelua sinulle. Kuvia tulee kyllä :)

   Poista