Blogi kirppistelystä ja muista fiksaatioistani. Tervetuloa!

maanantai 14. marraskuuta 2011

Lastenhuone

Esittelyssä lastenhuoneemme. Sisustus on muodostunut pikku hiljaa kirppislöytöjen myötä.

Mitään hirmuista visiota ei ole koskaan ollut, miltä haluaisin huoneen näyttävän. Tilanne sisustuksen osalta mielestäni kuitenkin onnistunut. Ainoa idea oli, että väriä saa ja pitääkin olla. Pastellit eivät innosta, kirkkaat väriläiskät ovat olleet hakusessa. Seinät ovat tosin osittain savenharmaat ja aikomus olikin ne maalata ensimmäisen lapsen synnyttyä, mutta värikkäiden kalusteiden ja lelujen myötä, olen todennut värin toimivaksi. Ensimmäisen kuvan maatuskat kirppikseltä, hinta huimat 2e. 
Todellinen Löytö, maksavat yleensä lähemmäs 10e.


Senkki löytyi Vesan Vintiltä. Kyseistä kirppistä ei enää ole, mutta samainen Vesa järjestää huutokauppoja tasaisin väliajoin. Pitää tukikohtaansa Salossa Sillanpäänkadulla www.salonirtaimistovalitys.fi
Senkki oli maalattu valkoiseksi ja tarkoitukseni oli se huolellisesti putsata ja lakata uudelleen. Maali oli kuitenkin heikosti kiinni ja lähti suurelta osin painepesurilla pois. Pesun jäljiltä kuivuttuaan, totesin sen ulkonäön miellyttävän kovasti silmääni. Romuromantiikkaa koko rahalla. Senkki maksoi 20e. Lastenhuoneeseen päädyttyään sai kylkeensä värikkäitä seinätarroja. Kirjatuet Lasten Suuresta Kirjakerhosta. Taulu kirppikselta 0,50e. 
Minni Hiiri Amerikan tuliaisia, Aku Ankka eksynyt meille omia teitään.

Pieni säilytysarkku myös samaiselta Vesan Vintiltä. Oli täynnä vanhoja hakasia, lankoja, nappeja, nauhoja ja neuloja. Oikea aarrearkku askartelijalle. Värikin oli juuri sopiva lasten huoneen leikkeihin. 
Eihän sitä voinut olla ostamatta.

 Vanha pulpetti huudettu huuto.netistä. Hinta 50e. 

 Ihana punainen hylly myös Vesan Vintiltä. 
Leluista osa lahjaksi saatuja, osa kirppikseltä.


Kertun sänky Osto- ja myyntihuone Simolinista, Liedon keskustasta, 48e. 
Isoäidinneliöpeitot anopin käsialaa. Aivan ihanat!Liitutaulu säilynyt omasta lapsuudesta. Turkoosi naulakko kaverin mökiltä. 
Saatesanat taisivat olla: "Hyvä, etten ehtinyt polttaa!" Toisen roska todellakin on toisen aarre.Iloinen asukas Elmeri.

Ihanaa ensilumen odottelua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti