Blogi kirppistelystä ja muista fiksaatioistani. Tervetuloa!

torstai 10. marraskuuta 2011











Kertun synttärijuhlat onnellisesti takana.

Ensimmäistä kertaa kokeilin leipoa gluteenittomalla jauhoseoksella ja täytyy sanoa, että ainakin pizzapohja on parempi ko. jauhoilla leivottuna. Tarjolla oli pikkupizzoja, tomaatti-mozzarella ja tonnikala. Mokkaruudut oli hyviä, mutta seuraavana päivänä olivat jo kovasti murenevaisia. Gluteeniton tuorejuustokakku on aina hyvä. Pohjan tein tällä kertaa gluteenittomista digestiveistä. Voileipäkakku ei ollut gluteeniton. Kokeilin ihan uutta versiota, jossa pohja tehdään murustetusta leivästä ja pehmeästä rasvasta juustokakun pohjan tapaan. Täytteeseen laiton lämminsavulohta, raejuustoa ja maustamatonta tuorejuustoa. Hyvää oli, aion tehdä toistekin. Helppo toteuttaa myös gluteenittomana. Tarjolla myös täytekakkua, pullaa ja pikkuleipiä.














Synttärisankari oli kovasti onnellinen saamistaan lahjoista.

2 kommenttia:

  1. Hienon kakun oelt tehnyt! Ja iloinen on sankarikin!

    VastaaPoista
  2. Juhlat olivat ihanat ja tarjottavat suussasulavia! Ja synttärisankari on aina yhtä viehkeä!

    VastaaPoista