Blogi kirppistelystä ja muista fiksaatioistani. Tervetuloa!

maanantai 20. tammikuuta 2014

Pakkaspäivä

Upea aurinkoinen keli sai houkuteltua jopa minut ulos, vaikka mittari paukutti reilusti yli minun kipurajani. Luistimiin laitoin akkukäyttöiset lämpöpohjalliset ja luistelu sujui kivutta. Vajaan 10 vuoden tauko luistelussa tuli huomattua. Jään reunalla mietin, uskallanko edes. Mietin, kuinka paljon kaatuminen sattuu ja kipua riittäisi pitkäksi ajaksi. Varovaisin potkuin lähdin liikkeelle ja kyllähän se siitä suttaantui ilman henkilövahinkoja. Kivaa oli. Myös Kerttu oli innoissaan ja osaa jo hienosti luistella. Mummi ehti hänellä yhtä ja toista opettaa.






Elmerin luistelut jäivät kovin lyhyeksi. Aamu sen sijaan yritti kunniakkaasti, mutta turhautuminen tuli hänelläkin nopeasti vastaan.


Kotipihan koivunlatvus oli täynnä punaisia masuja.

Kotona käynnistyi karkkikeksitehdas. 





Tehokas tehdas: ei hävikkiä ja asiakastyytyväisyys 100%.

3 kommenttia:

  1. On kyllä ollut ihana keli! Aurinko antaa uskomattoman määrän energiaa! Tekis mieli hiippailla pihalla kameran kanssa koko ajan!
    Punatulkkuja enää aika harvoin näkee -muksuna tuntu että niitä oli kotipihassa joka talvi useempia. Nyt hyvä jos yhden talvessa näkee. :/
    Tänään saapui muuten Pupu-postia! Kiitos! Voiskin lukaista itselle iltasaduksi. Good old times. :)

    VastaaPoista
  2. On kyllä ollu ihan huippu kelit, vihdoin! Mä oon koittanu sitkeesti olla pihalla, näytti pakkasmittari mitä tahansa. Sen verran kovin oon tota aurinkoa kaivannu!:) oi, punatulkkuja! Mä oon odotellu niitä laudalle syömään, mutta ainoastaan yks naaras on siinä tähän mennessä pyörähtäny. :/

    VastaaPoista