Blogi kirppistelystä ja muista fiksaatioistani. Tervetuloa!

lauantai 5. lokakuuta 2013

Keittiöstä taas

Yksityiskohtia rintamamiestalomme keittiöstäMyös komero on saanut piristysruiskeen hyllypapereilla ja turhan tavaran karsimisella.


9 kommenttia:

 1. Ihania yksityiskohtia!!!
  Onko tuo tuolla lasipurkkien takana näkyvä pullonkorkeista tehty pannunalunen? Hauska!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Tuo juurikin pullonkorkeista tehty pannunalunen on ostettu Taalintehtaan Rosala Handelsbodista: http://www.rosalahandelsbod.fi/. Maailman ehkä ihanin kauppa. Herkkuja ja silmäniloa. Suosittelen. Varsinkin kesäaikaan Taalintehdas on viehättävä paikka.

   Poista
 2. Heippa kaimaseni! Kaunista sulla kuten aina. Tuon ryhmittelytaidon kun jostain oppisi. Laitoin sulle taas pienen (ja helpon) haasteen tulemaan. Mukavaa viikkoa! t. S

  VastaaPoista
 3. Hyllypaperit on kyllä pop! Mä vuosi sitten niistä kanssa intoilin kun keittiön astiakaappia vuorasin. Yks kaveri ihmetteli että semmosia yleensäkin on vielä olemassa. :) Voi kyllä, kyllä! Sitten kun mä "tosi-aikuisena" asun kans rintamamiestalossa niin siellä on toivottavasti joku avohylly minkä sais päällystää hyllypapereilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos annakristiina kommentistasi. Tämä oli sellainen projekti, joka muhi useamman vuoden, kunnes hyllypaperi osui kaupassa kohdalla ja ryhdyin tuumasta toimeen. Pysyy komerokin järjestyksessä, kun se on kauniisti viimeistelty.

   Poista