Blogi kirppistelystä ja muista fiksaatioistani. Tervetuloa!

perjantai 23. elokuuta 2013

Keittiön suunnittelua


Lähtötilanne on kotonamme kutakuinkin tämä. Tässä kuvassa tasot ja valolistat ovat jo vaihtuneet valkoisiksi ja tiskiallas on vaihtunut tiskipöydäksi. Suht helpolla uutta ilmettä, mutta haluaisin enemmän.


Tässä kuvassa seinät ovat edellisten muutosten lisäksi saaneet uuden värin. Maalaus on joka tapauksessa edessä, joten väriä voisi nyt vaihtaa.


Tässä muistutukseksi kuva unelmieni keittiöstä.


Ja tässä olisi meidän keittiö vastaavana, ilman punaisia lisukkeita. Muutosta myös hieman runkoratkaisuissa. Vasemman reunan avolokerot ovat vaihtuneet kaapeiksi. Tämän muutoksen myötä kaikki ovet menisivät vaihtoon, koska ovimalliamme ei enää valmisteta. Terrakottan värinen lattia alkaa kyllästyttämään. Onneksi ei ole laattaa vaan sitä jäljittelevää laminaattia, raaskin helposti luopua. Mutta raaskinko ostaa uutta?


Tässä ratkaisussa tasot ovat saaneet uuden värin ja kaikki pähkinän väriset runko-osat ovat vaihdettu valkoisiin. Seinien väri nykyinen.


Tässä taasen uusi väri tasoille, runko-osille ja lattialle. Tässäkä se olisi?


Hyvältä näyttää tämänkin, mutta kyllästynkö vaaleansiniseen jouluun mennessä?


Tai punaiseen?

Miksi oman keittiön suunnittelu on niin vaikeaa?

Jos sinä olet saanut suunnitella oman keittiöisi, oliko väri- ja materiaalivalinnat helppo tehdä? Entä tuliko keittiöstäsi unelmiesi keittiö (jos pitäydytään niissä olosuhteissa jossa eletään)?


1 kommentti:

  1. Joko olet löytänyt unelmiesi keittiön? Käytin aikoinaan erästä hyvää halikkolaista puusepänfirmaa, josta sain hyvää ja henkilökohtaista palvelua. Vielää viiden vuoden käytön jälkeenkin päätyisin tod.näk. samaan ratkaisuun. Onnea matkaan!

    VastaaPoista