Blogi kirppistelystä ja muista fiksaatioistani. Tervetuloa!

torstai 18. huhtikuuta 2013

Punainen ja turkoosiAjatuksena pyörinyt keittiömme herättäminen talviunesta punaisella ja turkoosilla. Punaista lisäilin sisustukseen. Sitä löytyy emaleista, peltipurkeista ja uusista verhoista (kuvassa). Turkoosia oli entuudestaan pirttipöydästä, yhdestä puutuolista ja nyt siis myös verhoissa. Muutoin on valkoista ja pähkinänruskeaa.

Keittiöremontti ei ole toistaiseksi ajankohtainen, vaikka työtasot alkavatkin olla huonossa kunnossa. Suutarin lapsilla ei tunnetusti ole kenkiä. Mielessä kävi, että vaihtaisin yhden huonoimmassa kunnossa olevan tason tilalle perinteisen Franken tiskipöydän, Heikin tai Ritvan.  Nimetkin ovat jo niin houkuttelevat.


Suurkirppiksellä bongasin kaksi punaista kattovalaisinta, en rohjennut vielä ostaa vaikka halpoja olivatkin. En halua tilaan liikaa punaisia elementtejä. Turkoosia vahakangasta valkoisin palloin havittelen pöydän suojaksi.  Retrohenkinen turkoosi tai jopa punainen radio kruunaisi kokonaisuuden.Uudet verhot ovat nyt lyhennettävänä Salo Designissa, oma ompeluhalu kun on kovin olematon. Kuvia keittiöstä talviunien jälkeen tulossa ensi viikolla.

2 kommenttia:

  1. Jee, kuvia pian! Turkoosi-aivopesu on tehnyt vihdoin tehtävänsä! ;)

    VastaaPoista
  2. Sulle on tunnustus!
    http://sininiitty.blogspot.fi/2013/04/odottavan-aika-on-pitka.html

    VastaaPoista