Blogi kirppistelystä ja muista fiksaatioistani. Tervetuloa!

torstai 3. tammikuuta 2013

Onnellista Uutta Vuotta!

Tänään koitti hetki, jota en liiemmin odottele. Kodin riisuminen Joulusta. Ensin niin hartaasti odotan Joulua, sitten suunnittelen ja teen hankintoja. Aika, jolloin siitä kaikesta saa nauttia on vain auttamatta liian lyhyt.


Tänä vuonna lääkäri vei Joulustani tuoksut. Lasten terveys luonnollisesti tärkeämpää ja kuusi sai viipyä meillä vain pari päivää. Myös tuoksuvat kukat ja kynttilät ovat menneen talven lumia. 

Alkaneelta vuodelta ei paljoa pyydä. Josko muutama potku takamuksille, että salille jaksaisin raahautua. Hieman motivaation muruja, jotta opinnäytetyö valmistuisi ajoissa. 
Ja mielellään paljon huutokauppoja lähimaastoon ;)

Kuvissa uusimmat hankitani. Vihreä kaappi Aurasta ja turkoosi klaffipiironki Salon irtaimistovälityksen huutokaupasta. Ihania kumpainenkin. Makuuhuoneeseemme on muuttanut vanha peilipiironki. Siitä kuvia myöhemmin.

Sisustuskuume on taas nousemassa. Huomaan surffailevani sisustusblogeissa ja etsin selvästi jotain kivaa ja värikästä kotiini. Ikean mustanruskeat kalusteet ovat väistyneet yksi toisensa jälkeen, enää TV-taso odottaa kauhulla kohtaloaan. Uskoisin, että saa jäädä, mutta uutta väriä hän kyllä saa pintaansa.


Päätin myös eräänä kauniina päivänä, että haluan tusinan verran Arabian Armi kahvikuppeja tasseineen. Keräilyyn kului vain muutama päivä. Huutonetistä löytyi muutama kohde ja fb-kirpputorit osoittautuivat taaseen ylivertaisiksi. Kiitos kaikille omistaan luopuneille.

Itsenäni toistaakseni, onnellista uutta vuotta kaikille blogissani viivähtäneille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti